برنامهنویسی پایتون
مدتها قبل درباره زبان برنامهنویسی پایتون شنیده بودم و مطالب زیادی هم خونده بودم. مثلا شرکتهای بزرگی مثل گوگل و یاهو از پایتون استفاده میکنند. زبانی قدرتمند و ساده که یادگیری اون رو همراه با لذت و تجربه شیرینی در یادگیری یک زبان بسیار خوب میدانند. در این پست توجه شما رو جلب میکنم به آگهی استخدام یک شرکت نرمافزاری برای جزب برنامهنویس پایتون و آشنا به لینوکس.
جزئیات بیشتر رو میتونید در سایت بازارکار مطالعه کنید. به سایت شرکتی که آگهی داده بود مراجعه کردم و دیدم خیلی از پروژهها و ماژولهای معروف شبکه رو برای سازمانهای بزرگ توسعه داده و حتی یه نسخه شخصی لینوکس رو هم تولید کرده بود.
ولی باید گفت در آینده با توجه بر رشد و توسعه شبکه در کشور برای برنامهنویسان پایتون بازارکار خوبی فراهم خواهد شد. بدین دلیل که پایتون زبانی با قدرت بالا در سرویسهای شبکه می باشد حتی شما توانایی راهاندازی سایتهای قوی با پردازش سنگین را به توسط پایتون انجام دهید. مثلا همین بلاگبیان با پایتون نوشته شده. و حتی شرکت آگهی دهنده نرمافزاری برای تذریقکد به صفحات وب نوشته بود. از خصوصیات زبان پایتون:
- ساده و راحت : ایده پایتون بر اینه که اگر کسی کامپیوتر رو در حد کپی کردن فایل میدونه و میتونه زبان انگلیسی رو تا حدودی درک کنه بتونه با پایتون برنامهنویسی کنه. حتی مرور کرده کدهای پایتون مثل خواندن یک کتاب انگلیسی است.
- چند سکویی : cross platform در واقع نوشتن کد در یک سیستم عامل و اجرای اون در تمام سیستمعاملها بدون نیاز به تغییر کد. البته زبان جاوا با ماشین مجازی این کار رو کرده ولی پایتون بدون نیاز به ماشین مجازی و ابزارهای جانبی دیگر این کار رو انجام میده. البته اگر از apiهای اون سیستمعامل استفاده کنید دیگر توان اجرا در سیستمعامل دیگر رو ندارید ولی پایتون به اندازه کافی کتابخانه استاندارد داره که بینیاز به api بشین.
- کتابخانههای زیاد : از خصوصیات هر زبانی وجود کتابخانههای متعدد برای اون هست. هم اکنون کتابخانه های زیادی برای پایتون در دسترس هست مثل wxPython (برای ساخت رابط گرافیکی)، Twisted (فریم ورک توسعه اینترنت)، PIL یا Python Imaging Library (برای ویرایش تصاویر) و چندین کتابخانه دیگر برای کار با شبکه و فایلها.
- مستندات کامل : شما نیازی به پیدا کردن کتابهای قطور برای یادگیری و استفاده از زبان پایتون ندارید فقط کمی انگلیسی بلد باشید میتونید از داکیومنت کامل پایتون استفاده کنید.
- شیگرایی و ساختیافته بودن پایتون
- استفادههای گسترده در تمام کاربردها به لیست استفاده کنندهگان پایتون نگاه کنید.
- رایگان و اوپنسورس بودن : البته رایگان بودن شامل ما ایرانیها نمیشه ولی اوپنسورس بودن یعنی شما هسته اصلی زبان رو میتونید دانلود کنید و دستورات اون رو طبق میل خودتون تغییر بدین مثل پایتون چینی
سلام،
من دانشجو هستم و دنبال کسی میگردم که بتونه پروژه به زبان پایتون بنویسه، ممنون میشم اگه کسی رو میشناسین بهم معرفی کنین؟!